CryptApp

CryptApp 5.1

CryptApp is een gratis tool om uw bestanden te beschermen.

CryptApp is een gratis tool om uw bestanden te beschermen.

CryptApp is een gratis tool die versleutelt (nummer) van uw berichten en bestanden, zodat u veilig te delen op verschillende manieren (WhatsApp, Line, Google Drive, Dropbox, ...) zodat alleen degenen die de sleutel kent kan ophalen van uw berichten en geheime dossiers.

CryptApp is zeer makkelijk te gebruiken, en maakt gebruik van encryptie-algoritmes, zoals AES-encryptie verzekeringen (bekend als High Security), in aanvulling op de "Quick Guide" zal u helpen om het meeste uit CryptApp in minuten, om taken zoals het uitvoeren van:

- Encryptie / decryptie tekst snel om WhatsApp te sturen, Line, e ...

- Selectie en groepering van bestanden (foto's, video's, liedjes, folders, ...) bij te voegen en het genereren van het versleutelde bestand met

Met CryptApp kan de volgende taken uitvoeren:

 - Encryptie snel tekst, om deze te sturen door WhatsApp, Line ...

 - Kapselt alle bestanden die u wilt om een ​​enkel bestand te beschermen.

 - Stuur uw bestanden online met de zekerheid dat deze zijn beveiligd met het hoogste beveiligingsniveau van AES beschermd.

CryptApp is eenvoudig en snel te gebruiken, het verstrekken van een veilige in uw bestand encryptie met behulp van AES (bekend als High Security). Prodras schrijven tekst versleuteld, zodat u via WhatsApp, Line kan sturen ... met de zekerheid dat uw bericht alleen kan lezen die de sleutel kent. Het is ook een geweldig hulpmiddel om uw beveiligde bestanden op uw apparaat of als u wilt deze online te plaatsen.

CryptApp is bedoeld voor alle gebruikers die willen de beveiliging van uw prive gegevens worden beschermd, zowel op uw apparaat en ze te verzenden via het internet.